לימודי הנדסה פרמצבטית (עם התמחות במזון) לתואר ראשון .B.Sc הנדסה פרמצבטית

לימודי הנדסה פרמצבטית (עם התמחות במזון) לתואר ראשון .B.Sc




מהי הנדסה פרמצבטית?

התכנית להנדסה פרמצבטית .B.Sc./Eng מכשירה את בוגריה לעסוק בתהליכי פיתוח וייצור של תרופות ומזון.
הנדסה פרמצבטית עוסקת בתהליכי תכנון, ייצור ופיתוח תרופות, משלב רכיב פעיל של תרופה – מולקולה כימית או ביולוגית – עד לתרופה זמינה ויעילה לחולה.
השילוב הייחודי "פארמה ומזון" פותח דלתות בפני בוגרי המחלקה להשתלב במגוון רחב של תחומי פיתוח, עיסוק ויישומים.

הנדסה פרמצבטית בעזריאלי מכללה אקדמית להנדסה

תכנית לימודים אקדמית ייחודית בארץ לתואר ראשון בהנדסה פרמצבטית (B.Sc./Engineering). התכנית מטפחת עתודה של מהנדסים ומנהלים לתעשייה הפרמצבטית על ידי שילוב של לימודי הנדסת תהליכים, כימיה, ביולוגיה ופרמקולוגיה.
התוכנית נבנתה בשיתוף פעולה עם התעשייה הפרמצבטית, ונותנת מענה לצרכים ולהתפתחויות העדכניים ביותר בתחום.
מקצוע המהנדס הוא רב פנים: עשיר בידע רלוונטי ופותח פתח למגוון רחב של אפשרויות תעסוקה והתפתחות אישית בקשת רחבה של תחומים המקשרים בין הנדסה למדעי החיים, מזון ורפואה.

תכנית רפא על שם שמריהו לוין

בזכות תכנית רפא אשר הוקמה על ידי משפחת שמריהו לוין, הסטודנטים במחלקה מקבלים הזדמנויות נוספות רבות לטיפוחם האישי והמקצועי, לרבות מלגות לימודים, מימון נוסף להשתתפות בהרצאות מקצועיות, כנסים וסיורים, וסדנאות העשרה נוספות במהלך התאר.

תחומי לימוד נוספים לתואר בהנדסה שאולי יעניינו אותך:

משתפים איתנו פעולה
בואו להיות מהנדסים מלא/י פרטים

אני מאשר/ת קבלת מידע פרסומי מהמכללה
יעוץ ורישום פועל בימי א-ה בין השעות 9:00 – 19:00 | טלפון: 9087*