סווה זיידינר
הנדסת חומרים
מהנדס לחקר תקלות ואחראי רעלים בחברת Medtronic.
כאשר נרשמתי לחוג הנדסת חומרים מתקדמים התחלתי מסע. באותה עת לא יכולתי לדמיין לאן המסע הזה ייקח אותי, אבל בחלוף הזמן, אני מבין שאני ממשיך את המסע שלי גם היום. כל יום אני לומד משהו חדש. הלימודים האלו (לפעמים הכי לא פורמליים שיכולים להיות) מעצבים את העתיד המקצועי שלי. זה יכול להיות סתם איזשהו רעיון להמשך או חשיפה למשהו חדש.
בזכות הכלים שרכשתי במהלך הלימודים במכללה אני מסוגל לנווט בעצמי ביקום של ידע ומיומנויות.
המסע שלי ככל הנראה לא יסתיים לעולם, כי לסקרנות האישית שלי אין גבולות. כל עוד אני מסוגל לחשוב תמיד אמצא דברים חדשים שיעניינו אותי.
לקראת סיום התואר הראשון במכללה הבנתי שארצה ללמוד גם את התחום שתמיד אהבתי – כימיה ולכן נרשמתי לתואר השני באוניברסיטה העברית.
בסיום התואר השני התחלתי את תפקידי הראשון שלי בחברת Intel בתור מהנדס תהליך. עבדתי בקו ייצור (Fab) של המעבדים הכי מתקדמים לאותה תקופה.
4 שנים מאוחר יותר עברתי לחברת General Electric ועבדתי בתחום מוליכים למחצה וציוד לרפואי . הייתי מהנדס תהליך עבור ייצור גלאים להדמיה גרעינית.
החל מ2019 אני עובד בחברת Medtronic (החברה לציוד רפואי הגדולה בעולם) בתור מהנדס לחקר תקלות ואחראי רעלים.