למה ללמוד אצלנו? אודות המכללה

למה ללמוד אצלנו?

הסטודנטים שלנו מקבלים יותר:

• רמה אקדמית גבוהה
  • עידוד ליזמות ותמיכה בסטארט- אפים
  • שיתופי פעולה עם התעשייה
  • אוירה סטודנטיאלית בקמפוס חדש
  • תכניות וקורסי העשרהמגוונים
  • שכר לימוד אוניברסיטאי
  • מגוון מלגות רחב
  • שנה ראשונה חינם (במסגרת החוק לחיילים משוחררים)

תעשיית ההיי-טק צומחת ומתפתחת בקצב מהיר וישראל הופכת לאחת ממדינות המפתח בתחום זה. ירושלים נהנית ממעמד מועדף להשקעות בתעשייה מתקדמת וזכתה בשנים האחרונות לתנופת פיתוח גדולה בתחום זה, אולם, מפעלי היי-טק בירושלים מתריעים על מחסור חמור בכח אדם טכנולוגי בעל רמה אקדמית מדעית גבוהה. צמיחה ופיתוח של תעשייה מתקדמת דורשים כח אדם משכיל בתחום ההיי-טק, מהנדסים בעלי הכשרה טכנולוגית ומדעית אשר יוכלו לפתח ולנהל קווי יצור, מעבר מפיתוח ליצור, תחזוקה, שיווק ועוד. מהנדסים עם כישורים ליצירתיות ואיכות בשילוב עם חינוך למצוינות הם אלו אשר יצעידו את מפעלי ההיי-טק קדימה.

מיעוט במספר מקומות הלימוד למהנדסים המיועדים לתעשיית ההיי-טק בירושלים, על כל גווניה השונים, בשילוב עם הצורך הגובר במהנדסים אלו, מדגיש את החשיבות הרבה בפתיחת מכללה אקדמית המציעה מסלולי לימוד לקראת תואר אקדמי במקצועות הנדסיים בירושלים. עזריאלי – מכללה אקדמית להנדסה ירושלים, מתמקדת בלימודי הנדסה במטרה לחזק ולפתח תשתית אנושית של מהנדסים איכותיים ויצירתיים אשר יצעידו קדימה את התעשיות עתירות הידע והטכנולוגיה.

על מנת לעמוד באתגר זה פועלת המכללה בכמה מישורים:
  • שיתוף פעולה דינמי עם תעשיית ההיי-טק בעיר.
  • תכניות לימוד ברמה אקדמית גבוהה בשילוב עם לימודים ממוקדים בנושאי תעשייה.
  • מלגות, מעונות ויחס אישי לסטודנט.
  • שכר לימוד אוניברסיטאי.
משתפים איתנו פעולה