מינוי מנכ"ל חדש - ד"ר רפאל אבירם

מינוי מנכ"ל חדש – ד"ר רפאל אבירם

ד"ר רפאל אבירם מונה לתפקיד מנכ"ל עזריאלי מכללה אקדמית להנדסה ירושלים

שמחים לבשר כי חבר הנאמנים של המכללה אישר השבוע (16.7) את מינויו של ד"ר רפאל אבירם, לתפקיד מנכ"ל המכללה.
ד"ר אבירם יחליף בתפקידו את גב' שלומציון לולו, לאחר 7 שנים בתפקיד וסה"כ 17 שנה במכללה.

ד"ר אבירם מגיע מתפקיד המנהל האקזקוטיבי של מרכז אדמונד ולילי ספרא למדעי המח באוניברסיטה העברית. הוא בעל תואר דוקטור במנהל עסקים מאוניברסיטת PACE בניו יורק וכן בעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב ותואר ראשון במדעי האטמוספירה ופיזיקה מהאוניברסיטה עברית.

בעברו, שרת שנים רבות בצה״ל והשתחרר בדרגת אלוף משנה, לאחר שחרורו שימש כסמנכ״ל ארגון "ידידי צה"ל בארה״ב״ וניהל פרויקטים לרווחת חיילי צה״ל ומיסוד בסיסיו.  אבירם ימשיך במסגרת תפקידו החדש במכללה לקדם את העשייה החברתית הרבה שלה למען העיר ירושלים והמשך פיתוחה.

לדברי פרופ' רוזה אזהרי, נשיאת המכללה: " סט היכולות הייחודי שמביא עמו ד"ר אבירם, בשילוב עם העשייה החברתית, הקשרים הענפים והמיומנויות הניהוליות, יחד עם ההיכרות המעמיקה של האקדמיה והתעשייה הטכנולוגית בירושלים, משתלב בהתאמה עם המטרות ארוכות הטווח של המכללה. הנהלת המכללה מאמינה כי צירופו של ד״ר אבירם ימשיך להביא את המכללה להישגים גבוהים וחדשים, ויחזק את מעמדה ככוח עולה באקו-סיסטם הירושלמי".