חזון המכללה

אודות המכללה

חזון המכללה

עזריאלי – מכללה אקדמית להנדסה ירושלים, הוקמה במטרה להכשיר מהנדסים ברמה אקדמית וטכנולוגית גבוהה, אשר ייתנו מענה לביקוש הגדול בתעשיית ההיי-טק המתפתחת בישראל בכלל ובעיר ירושלים בפרט, שנהנית ממעמד מועדף להשקעות בתעשייה המתקדמת.

מהותה, מכללה אקדמית המחזקת ומפתחת תשתית אנושית חשובה המאפשרת צמיחתן ושגשוגן של התעשיות עתירות הידע והטכנולוגיה. צמיחה ופיתוח של תעשייה מתקדמת דורשים כח אדם משכיל בתחום ההיי-טק, מהנדסים בעלי הכשרה טכנולוגית ומדעית אשר יוכלו לפתח ולנהל קווי ייצור, מעבר מפיתוח ליצור, תחזוקה, שיווק ועוד. מהנדסים עם כישורים ליצירתיות ואיכות בשילוב עם חינוך למצוינות הם אלו אשר יצעידו את מפעלי ההיי-טק קדימה.

מכללת עזריאלי עומדת בסטנדרטים האקדמיים הגבוהים ביותר, המציבים אותה בשורה הראשונה של המוסדות להשכלה גבוהה בתחום ההנדסה בארץ. במסגרת זאת, פועלת במכללה מועצה אקדמית האמונה על הנושאים האקדמיים, ומורכבת מראשי המחלקות והתחומים במכללה, מחברי סגל בכירים של האוניברסיטה העברית ומספר מוסדות אקדמיים נוספים וכן מאנשי תעשייה מובילים.

מאז הקמתה, בשנת 1999, משתלבים בוגרי המכללה בתעשייה עתירת הידע והטכנולוגיה כמהנדסים, ונהנים מעבודה במקצועות מאתגרים ונדרשים. הצלחתם של בוגרי המכללה משתקפת בהתפתחותם המקצועית, והשתלבותם בתפקידי ניהול בכירים, וכן בהמשך לימודים לתארים מתקדמים באוניברסיטאות המובילות בארץ ובעולם.

עזריאלי – מכללה אקדמית להנדסה ירושלים היא מוסד אקדמי מוכר על-ידי המועצה להשכלה גבוהה, ומציעה שמונה מחלקות לימוד לתואר ראשון .B.Sc – בוגר במדעים בתחומי הנדסה (מהנדס):

שיתופי פעולה: